Archives

Partenerul polonez ZSE im. I.Domeyki w Bolesławcu

Bolesławiec cu 40.837 de locuitori este situat în partea de nord-vest a Sileziei de Jos, lângă granițele Poloniei cu Republica Cehă și Germania. Cuibărit în Valea Bóbr, orașul, vecin cu Pădurea Silezia Inferioară, este unul dintre cele mai frumoase din regiune. Bolesławiec are un centru istoric restaurat meticulos, cu numeroase monumente care nu pot fi ratate de oricine vizitează orașul. Încă din Evul Mediu, orașul a fost renumit pentru ceramica.

Gresia sa este recunoscută aproape pe tot globul. Oferta bogată a Bolesławiec atrage vizitatori din întreaga lume. Indiferent dacă sunteți interesat de o istorie a artei sau de sport, orașul are ceva de interes arătându-și ospitalitatea, precum și bucătăria rafinată ce te vor face să te simți ca acasă.

Zespół Szkół Elektronicznych im. I. Domeyki din Bolesławiec (Școala de Electronică Ignacy Domeyko din Bolesławiec) este o școală de nivel secundar, cu aproximativ 500 de studenți care învață pentru următorul loc de muncă în calificările: tehnician IT, tehnician în teleprocesare, tehnician în electronică, tehnician în electricitate, tehnician grafică digitală. Școala angajează 44 de profesori de cultură general și subiecte profesionale. Predarea abilităților profesionale are loc în atelierele noastre de specialitate, laboratoare de cercetare și săli de calculatoare. Experiența de muncă / ucenicia se realizează datorită cooperării cu întreprinderile și organizațiile locale din regiune și se desfășoară atât în sectorul producției cât și al serviciilor. Ne sprijinim studenții în dezvoltarea lor integrală oferindu-le posibilitatea de a participa la multe proiecte educaționale, excursii de o zi, cursuri suplimentare de calificare sau ateliere practice coorganizate de universitățile tehnice locale.

http://www.zse.boleslawiec.pl/